TRUI OF SWEATER BEDRUKKEN
Bij 101 Truibedrukken kunnen zowel grote bedrijven als particulieren een bedrukte sweater met logo of tekst bestellen. Je vindt hier een groot aanbod sweaters en andere kleding van merken als Fruit of the Loom, AWDis, Kariban, Hanes, B&C, Stedman en Nike.

De klant heeft een zeer grote keuze, dus je kunt altijd een trui laten bedrukken die past bij jouw smaak of voorkeur. Bovendien zijn alle sweaters en truien zeer voordelig te bedrukken, omdat we een eigen drukkerij hebben. Jouw sweater wordt dan ook voor de beste prijs bedrukt met je eigen logo, afbeelding of tekst.

Omdat jouw trui intern bedrukt wordt, is de levertermijn ook nog eens zeer kort. We kunnen je sweater morgen bedrukken en al binnen enkele dagen op jouw deurmat afleveren. De minimum levertermijn voor een trui met bedrukking is dan ook drie werkdagen. We leveren bedrukte sweaters in zowel Nederland als België, dus alle klanten zijn welkom in onze webshop. Naast een trui kun je ook t-shirts laten bedrukken met een logo of tekst. Het maakt dus niet uit wat voor kleding je zoekt, bij 101 Truibedrukken kun je terecht voor sweaters, t-shirts, jassen en broeken.