JALO PRINT
VALKENSWAARD • Ieder zijn specialiteiten... Zeefdruk en tampondruk zijn de onze ! Met ruim 20 jaar ervaring kennen wij de mogelijkheden van het vak, waar kennis een belangrijke basis is om iedere opdracht naar tevredenheid uit te voeren!

Dagelijks wordt door ons toegewijde team van gespecialiseerde medewerkers, onder leiding van Jan Loos, een grote diversiteit aan zowel industriële als promotionele producten bedrukt. Zij dragen met enthousiasme zorg voor het totale bedrijfsproces van adviesstadium tot en met levering.

Enthousiasme
Elke drukker voelt zich behalve vakman ook een beetje kunstenaar, wij maken immers iets met uitstraling! Elke opdracht is voor onze drukkerij een nieuwe uitdaging die wij met enthousiasme aanpakken.

Flexibel en betrouwbaar
De ervaring en de inzet van onze medewerkers stelt ons in staat om ook onder druk te presteren. Leadtimes zijn bij JaloPrint heilig en bij haastklussen zetten we gewoon een tandje bij.

Kennis, kunde, accuratesse
Onze zeefdrukkerij en tampondrukkerij beschikt over de kennis, machines en mensen om uw producten zowel functioneel als representatief grafisch te bewerken.

Doelgroep
Tot de belangrijkste afnemers behoren industrie, groothandelaars, ondernemingen, reclamebureaus, signmakers, offset- en digitale drukkers.
mail ons
0031.402044474
Openingsdagen :
MA
DI
WO
DO
VR
ZA
ZO
John F. Kennedylaan 21
5555 XC Valkenswaard, Nederland
breng me hierheen